Žas

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
(Nukreipta iš puslapio ŽAS)
Peršokti į: navigaciją, paiešką

ŽAS (Žertva Ant Smūgio) – Lietuvos grupė, pradėjusi savo muzikinę veiklą grodama gangsta rap stilių. Vėliau įrašė rock’o albumą „dozė“. Vėlesni darbai pasižymėjo pop muzika.

Turinys

Grupės sudėtis

Buvę nariai

Diskografija

  • 1996 m. „Ū-Žas“
  • 1997 m. „Dozė“
  • 1997 m. „Man gerai“ (singlas)
  • 1997 m. „Medinis skaitmeninis“ (singlas)
  • 1998 m. „Man dar geriau“
  • 1999 m. „Po stikliuką“ (singlas)
  • 1999 m. „Turisto Lituano“ (singlas)
  • 1999 m. ŽAS ir Žalgiris „Euroliga“ (singlas)
  • 2000 m. „Leninas“
  • 2001 m. „Taupa“
  • 2002 m. „Man Ramu“
  • 2002 m. „Europa“
  • 2003 m. „Fortūna“
  • 2004 m. „Mandarinai“
  • 2005 m. „Geriausi“
  • 2007 m. „Made in China“

Vaizdo klipai

  • 1997 m. „Ne pieną gėręs ne nuo pieno ir mirsi“
  • 1997 m. „Sudrumskime ramybę“
  • 1997 m. „Man gerai“
  • 1998 m. „Man gerai“ (dance)
  • 1998 m. „Norėjau skristi“
  • 1998 m. „Tamsos vaikai“
  • 1999 m. „Eurolyga“
  • 2000 m. „Po stikliuką“
  • 2002 m. „Palanga močiučių“
  • 2003 m. „Myliu kiną“
  • 2003 m. „Fortūna“
  • 2003 m. „Tingiu“
  • 2004 m. „Mandarinai“
  • 2005 m. „Man be tavęs liūdna“

DVD

  • 2005 m. „Visa tiesa apie ŽAS“

Nuorodos


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: