Ani Lorak

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką
Ani Lorak
Ani Lorak cropped.jpg
Biografija
Pilnas vardas Karolina Kujek
Gimė 1978 m. rugsėjo 27 d. (40 m.) Černivcių sritis
Kilmė Flag of Ukraine.svg Ukraina
Žanras pop, poprokas
Užsiėmimas atlikėja
Instrumentai vokalas
Aktyvumo metai 1996
Svetainė www.anilorak.com

Ani Lorak (ukr. Ані Лорак, tikr. Karolina Kujek, ukr. Кароліна Мирославівна Куєк, g. 1978 m. rugsėjo 27 d.) – Ukrainos dainininkė.

2008 m. atstovavo Ukrainą Eurovizijoje su daina Shady Lady ir užėmė antrąją vietą.

Diskografija

  1. Хочу летать (1996)
  2. Я вернусь (1998)
  3. Там, де ти є (2001)
  4. Remix (2003)
  5. Анi Лорак (2004)
  6. Smile (2005)
  7. Розкажи (2006)
  8. 15 (2007)
  9. Shady Lady (2008)
Prieš tai:
Verka Serdiučka
Ukrainos atstovė Eurovizijoje
2008
Po to:
Svitlana Loboda

Nuorodos


Commons-logo.svg.png Vikiteka: Ani Lorak – vaizdinė ir garsinė medžiaga
Vikiteka


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: