Kviečiame visus registruotis, įsijungti, dalyvauti iniciatyvose ir paremti ELIP.

Azela Robinson

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką
Azela Robinson
Tikras vardas: Azela Jacqueline Robinson Cañedo
Šalis: Flag of England.svg Anglija
Gimė: 1965 m. rugpjūčio 26 d.
Žymesni vaidmenys
Apdovanojimai
„ACE awards“

Azela Jacqueline Robinson Cañedo (1965 m. rugpjūčio 26 d.) – aktorė. Gimė Londone (Anglija).

Vaidina Meksikos TV serialuose (telenovelėse).

Vyras Roberto Ballesteros (išsiskyrę), turi vieną vaiką.

Yra apdovanota „ACE awards“ už geriausią antraplanį vaidmenį seriale Cañaveral de Pasiones.

Filmografija

  • Contro viento y marea (2005)
  • Mundo de fieras (2006)
  • Sexo y otros secretos (2007)
  • La Otra (2002)
  • Bajo la misma piel (2003)

Nuorodos


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: