Corbin Blue

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką
Corbin Blue
CorbinBleuMay07.jpg
Tikras vardas: Corbin Blue
Šalis: Flag of the United States.svg JAV
Gimė: 1989 m. vasario 21 d. (30 m.) Bruklinas, Niujorkas
Žymesni vaidmenys
Chad Danforth
(High School Musical, 2006 m.)
Apdovanojimai

Corbin Blue (g. 1989 m. vasario 21 d.) – JAV dainininkas ir aktorius.

Filmografija

  • 1996-High Incident
  • 1996-ER
  • 1998-Malcolm & Eddie
  • 1998-Soldier
  • 1998-Beach Movie
  • 1999-Family Tree
  • 1999-Mystery Men
  • 1999-Galaxy Quest
  • 2000-Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
  • 2001-The Amanda Show
  • 2004-Catch That Kid
  • 2005-Flight 29 Down
  • 2006-Ned’s Declassified School Survival Guide
  • 2006-High School Musical
  • 2006-Hannah Montana
  • 2007-Flight 29 Down: The Movie
  • 2007-The Secret of the Magic Gourd
  • 2007-Jump In!
  • 2007-High School Musical 2
  • 2008-High School Musical 3: Senior Year
  • 2009-Free Style
  • 2009-Phineas and Ferb
  • 2009-Beyond All Boundaries
  • 2009-The Beautiful Life: TBL
  • 2010-In the Heights

Nuorodos

Oficialus Corbin Blue tinklalapis


Commons-logo.svg.png Vikiteka: Corbin Blue – vaizdinė ir garsinė medžiaga
Vikiteka



Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: