2020 m. sausio 17-20 d. Vyks Enciklopedijos Lietuvai ir pasauliui perkėlimas į naujus serverius. Atsiprašome už galimus sutrikimus.

Diego García

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką

Diego García (gimė 1983 m. vasario 8 d.) – argentiniečių aktorius. Yra suvaidinęs populiariuosiuose Argentinos serialuose „Rebelde way“ ir „Chiquititas“.

Filmografija

Metai Pavadinimas Vaidmuo Žanras
1996 "Como pan caliente" David TV serialas
19952001 "Chiquititas" Martín "Barracuda" (19971998) TV serialas
1999 "Trillizos, ¡dijo la partera!" Javier Gallardo TV serialas
2000 "Sé quién eres" Álvaro brolis TV serialas
20022003 "Rebelde way" Marcos Aguilar TV serialas
20042005 "Floricienta" Chucky (2004) TV serialas
2007 "Romeo y Julieta" Juan TV serialas
2008 "Libro de Familia" Max TV serialas

Nuorodos


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: