In this moment

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką
In This Moment
{{{paveikslėlis}}}
Kilmė Los Andželas, JAV
Šalis {{{šalis}}}
Aktyvumo metai 2005 – dabar
Žanras(-ai) metal
Hardrokas
Rock
Įrašų kompanija(-os) Century Media
Nariai Ruud Adrianus Jolie
Chris Howorth
Blake Bunzel
Jeff Fabb
Kyle Konkiel
Buvę nariai Jesse Landry
Josh Newell
Pascual Romero
Svetainė {{{svetainė}}}


 Crystal Clear app knotify.png  Šį su muzika susijusį straipsnį reikėtų sutvarkyti pagal Vikipedijos standartus.
Jei galite, prašome sutvarkyti šį straipsnį. Tik tada bus galima ištrinti šį pranešimą.
Taip pat, jei norite, Tvarkos projekte galite parašyti, kad sutvarkėte šį straipsnį.
Priežastys, dėl kurių straipsnis laikomas nesutvarkytu, aiškinamos straipsnyje Nesutvarkyti straipsniai.


In This Moment - metal/rock muzikos grupė. Ji susikūrė šiauriniame Holivude, Los Andžele, Kalifornijoje, JAV, 2005 metais. Iki šiol grupė išleido 2 albumus. Debiutinis albumas buvo Beautiful Tragedy, antrasis The Dream pasirodė 2008 metais.

Diskografija

Albumai

  • Beautiful Tragedy(2007)
  • The Dream (2008)

Singlai

  • Prayers (2006)
  • Beautiful Tragedy (2007)
  • Forever (2008)
  • Call Me [Blondie Cover] (2009)


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: