Joe Cocker

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką
Joe Cocker
Joe Cocker.jpg
Biografija
Pilnas vardas John Robert Cocker
Gimė 1944 m. gegužės 20 d.
Šefilde, Anglijoje
Žanras Bliuzas, rokas,
folkas, pop baladės
Užsiėmimas Dainininkas, kompozitorius
Instrumentai Pianinas
Aktyvumo metai XX a. septintas dešimtmetis-dabartis

Joe Cocker OBE (pilnas vardas John Robert Cocker, g. 1944 m. gegužės 20 d., Šefilde) – anglų roko ir bliuzo atlikėjas, žinomas nuo pat septintojo dešimtmečio.

Diskografija

  • With a Little Help from My Friends (1969)
  • Joe Cocker! (1969)
  • Mad Dogs & Englishmen (1970)
  • Cocker Happy (1971) (Australian compilation release, 1971)
  • Double Cocker Power (Australian release, 1972)
  • Joe Cocker: Something to Say (also known as just Joe Cocker) (1972)
  • I Can Stand a Little Rain (1974)
  • Jamaica Say You Will (1975)
  • Stingray (1976)
  • Greatest Hits (1977)
  • Luxury You Can Afford (1979)
  • Sheffield Steel (1982)
  • The Best of Joe Cocker (1983 – Australia / NZ only)
  • Civilized Man (1984)
  • Cocker (1986)
  • Unchain My Heart (1987)
  • One Night of Sin (1989)
  • Joe Cocker Live (1991)
  • Night Calls (1992)
  • The Best of Joe Cocker (1993)
  • Have a Little Faith (1994)
  • The Long Voyage Home (1995)
  • Organic (1996)
  • Across from Midnight (1997)
  • Greatest Hits (1998)
  • The Anthology (1999)
  • No Ordinary World (2000)
  • Respect Yourself (2002)
  • Ultimate Collection (2004)
  • Heart & Soul (2004)
  • Hymn for My Soul (2007)

Nuorodos

Vikiteka


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: