Sandra Bullock

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką
Sandra Bullock
SandraBullockLakehouse.jpg
Tikras vardas: Sandra Annette Bullock
Šalis: Flag of the United States.svg JAV
Gimė: 1964 m. liepos 26 d. (55 m.) Arlingtonas, Virdžinija, JAV
Žymesni vaidmenys
Jean Cabot
(Avarija, 2004 m.)
Lucy Eleanor Moderatz
(Kol Tu miegi, 1995 m.)
Apdovanojimai
Auksinis Gaublys - geriausia aktorė(nominacija)
2002 Kol Tu Miegi
MTV Filmų Apdovanojimai - geriausia aktorė(nominacija)
1996 „Tinklas“
1996 Kol Tu Miegi

Sandra Annette Bullock (g. 1964 m. liepos 26 d. Virdžinijoje) – JAV aktorė, nominuota Auksiniam gaubliui.

Biografija

Sandra gimė vokietės operos dainininkės Helgos Meyer ir dainavimo profesoriaus John Bullock šeimoje.

Filmografija

Metai Lietuviškas pavadinimas Originalus pavadinimas Vaidmuo
2009 Nematoma pusė The Blind Side Leigh Anne Touhy
2009 Viskas apie Styvą All About Steve Mary Horowitz
2009 Piršlybos The Proposal Margaret Tate
2009 Farm of the Yard: Saddles for Wild Horses Tiranozaurė Amanda (įgarsino)
2007 Nuojauta Premonition Linda Hanson
2006 Nekenčiamiausias Infamous Harper Lee
2006 Namas prie ežero The Lake House Kate Forster
2005 Mis Slaptoji agentė 2: ginkluota ir žavinga Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous Gracie Hart
2004 Avarija Crash Jean
2002 Įsimylėti per dvi savaites Two Weeks Notice Lucy Kelson
2002 Apgalvota žmogžudystė Murder by Numbers Cassie Mayweather/Jessica Marie Hudson
2000 Mis slaptoji agentė Miss Congeniality Gracie Hart
2000 28 dienos 28 Days Gwen Cummings
2000 Ginklų baimė Gun Shy Judy Tipp
1999 Gamtos jėgos Forces of Nature Sarah Lewis
1998 Praktinė magija Practical Magic Sally Owens
1998 Vilties spindulys Hope Floats Birdee Pruitt
1997 Greitis 2: laivo užgrobimas Speed 2: Cruise Control Annie
1997 Meilėje ir kare In Love and War Agnes 'Aggie/Ag' von Kurowsky
1996 Metas žudyti A Time to Kill Ellen Roark
1995 Tinklas The Net Angela Bennett/Ruth Marx
1995 Kol tu miegojai While You Were Sleeping Lucy Eleanor Moderatz
1994 Greitis Speed Annie Porter
1993 Visa griaunantis Demolition Man Lt. Lenina Huxley
1993 Ir visa tai – meilė The Thing Called Love Linda Lue Linden
1989 Moksleivės žmogžudystė The Preppie Murder Stacy
1987 Hangmen Lisa Edwards
Commons-logo.svg.png Vikiteka: Sandra Bullock – vaizdinė ir garsinė medžiaga
Vikiteka


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: