Theuns Jordaan

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigaciją, paiešką
Tėnsas Jordanas
angl. Theuns Jordaan

Gimė 1971 m. sausio 10 d. (49 m.)
Rytų Kape, Pietų Afrikoje

Veikla
Pietų Afrikos dainininkas ir dainų autorius. Šis dainininkas yra vienas sėkmingiausių artistų Pietų Afrikos muzikinėje scenoje.

Tėnsas Jordanas (angl. Theuns Jordaan, g. 1971 m. sausio 10, Rytų Kape, Pietų Afrikoje) – Pietų Afrikos dainininkas ir dainų autorius.

Šis dainininkas yra vienas sėkmingiausių artistų Pietų Afrikos muzikinėje scenoje. Du jo albumai tapo platininiais.

Diskografija

Albumai

  • Vreemde stad (1999)
  • Tjailatyd (2002)
  • Seisoen (2005)
  • Grootste Treffers (2007)
  • Bring Jou Hart – met Juanita Du Plessis (2008)
  • Driekuns (2009)
  • Kouevuur – Die musiek van Koos Du Plessis(2009)

Nuorodos


Leidėjai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo leidėjus.

Leidėjai: