Aurela Gaçe

Straipsnis iš Enciklopedijos Lietuvai ir Pasauliui (ELIP).
Peršokti į: navigacija, paiešką
Aurela Gačė
alb. Aurela Gaçe
Aurela Gačė koncerte Šveicarijoje
Aurela Gačė koncerte Šveicarijoje
Biografija
Pilnas vardas Aurela Gaçe
Dar žinoma AG
Gimė 1974 m. spalio 16 d., Vliorė, Albanijos vėliava Albanija
Žanras pop, soul
Užsiėmimas dainininkė
Aktyvumo metai 1982–dabar
Svetainė www.aurelagace.com

Aurela Gačė (alb. Aurela Gaçe; g. 1974 m. spalio 16 d., Vliorėje) – albanų dainininkė. Tris kartus tapo konkurso „Festivali i Këngës“ nugalėtoja. Šiuo metu ji gyvena Niujorke, JAV.

Aurela atstovavo Albanijai 2011 m. Eurovizijoje Diuseldorfe su daina „Feel the passion“.

Diskografija[taisyti]

Albumai[taisyti]

  • 1998: Oh nënë
  • 1998: The Best
  • 2001: Tundu bejke
  • 2001: Superxhiro
  • 2008: Mu thanë sytë
  • 2012: Paraprakisht

Singlai[taisyti]

  • 1993: „Pegaso“
  • 1994: „Nuk mjafton“
  • 1995: „Nata“
  • 1996: „Me jetën dashuruar“
  • 1997: „Pranvera e vonuar“
  • 1997: „Fati ynë shpresë dhe marrëzi“
  • 1998: „E pafajshme jam“
  • 1999: „S’jam tribu“
  • 2000: „Cimica“
  • 2001: „Jetoj“
  • 2007: „Hape veten“
  • 2008: „Bosh“
  • 2009: „Mu thanë sytë“
  • 2009: „Jehonë“ (su West Side Family)
  • 2010: „Origjinale“ (su Dr. Flori & Marsel)
  • 2010: „Kënga ime“
  • 2011: „Feel the Passion“
  • 2011: „CA$H“ (su Mc Kresha)
  • 2012: „Tranzit“
  • 2012: „Boom Boom Boom“
  • 2012: „Ja ke nge“
  • 2013: „Shpirt i shpirtit tim“
  • 2013: „Dua“

Nuorodos[taisyti]

Commons-logo.svg.png Vikiteka: Aurela Gaçe – vaizdinė ir garsinė medžiaga

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Juliana Pasha
„It's All About You“
EuroAlbania.svg
Albanijos atstovė Eurovizijoje

2011
Po to:
Rona Nishliu
„Suus“

Šablonas:Atlikėjas-stub


Autoriai ir redaktoriai

Kitur naudojant ar cituojant šį straipsnį, būtina nurodyti jo autorius ir redaktorius.

Autoriai ir redaktoriai:
  • Vitas Povilaitis – autorius – 100% (+2511-0=2511 wiki spaudos ženklai).
Asmeniniai įrankiai
Vardų sritys

Variantai
Veiksmai
Naršymas
Įrankiai
Vikipedijose
Google paieška
Spausdinti/eksportuoti